Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Android Video Izlerken Ekran Kararıyor

Telefonda video izleyemiyorum 3. Zenfone 2 video izlerken ekran kararıyor Sıcak.


Metin2 Yang Won Kasma Taktikleri Metin2 Para Nasil Kasilir Itemsatis Ejderhalar Zulu Lol

Çözüldü Film izlerken ekran kararması.

Android video izlerken ekran kararıyor. Chromeda Facebook yada YouTubedan video izlerken çok saçma bi şekilde ekran kararıyor. Video izlerken siyah ekran sorunu 0 Dun ya da evvelsi gun Windowsa büyük bir güncelleme geldi biliyorsunuzAncak bu guncellemeden sonra Asus bilgisayarımda video izlerken ekranin gidip gelmesi gibi bir sıkıntı oluştu format attim fakat düzelmedi yardim ederseniz sevinirim teşekkürler. Bu sorununuzu çözdüyse ancak Netflixi hala HDR olarak izlemek istiyorsanız PSVR ünitenizin bağlantısını kesin ve Netflixi doğrudan PlayStation 4 Pronuzdan izleyin.

Video izlerken videonun sol yanindan elinle kaydirarak yukari dogru itersen parmagini parlaklik artar indirirsen azalir. Video izlerken ekran bir kaç saniyeliğine kararıyor ve bu rutin şekilde video izlerken sürekli devam ediyor. Sonrasında ise video izlerken internet üzerinden mouse u oynatınca ekran 2 saniyeliğine kararıyor ve hoparlörden pıtırtılı sesler geliyor.

Tam olarak ne yapmam gerekiyor. Arkadaslar bnm sorunum Video ızlerken tam ekran yapınca ekran kararıyor bazen garıp garıp sekıller cıkıyorinternet uzerınden hıcbırseyı tam ekran olarak ızleyemıyorum ama kucultunce duzelıyorSende kucuk ekranda ızle demeyın Bazen Film İzlemek ıstıorum kucuk ekrandada muzık ızlenmıo S Simdiden tskr ederım onerılerınızı bklıyorum. Merhabalar Pardusü yeni kullanmaya başladım.

Yani video seyrederken 30 saniyeye girdiğinizde direk ekran kapanmakta. Bu iki sorunu anlamadım bugün. Instagram da video izlerken ekran kararıyor ama videonun sesini duyabiliyorum ses var görüntü yok neden böyle oldu- eskiden böyle değildi.

Başlıkta da belirttiğim üzere Youtubede video izlerken Chrome donuyor ve 2-3 saniye sonra ekran kararıyor tekrardan geliyor. Merhaba 3 gün önce Mi6ya gelen küçük güncelleme sonrasında herhangi bir yerde Facebook Instagram Youtube Chrome vs video izlerken 3 saniye sonra ekran parlaklığı kendiliğinden en düşüğe düşüyor. Video izlerken 10 dakika sonra ekran ışığı kesiliyor.

Format attıktan sonra pc kendi kendine mcfee yüklemiş. Biraz araştırdım donanım hızlandırmayı etkinleştir işaretini kaldırmam gerekiyormuş ama sorun tamda burada başlıyor. 25 Ekim 2009 – 130431 Arkadaşlar filmleri izlerken belli bir süre sonra otomatik olarak ekranı kapatıyor ubuntu bir tuşa basınca geri geliyor.

Burada anlayacağınız kısım telefonun Twitter da video izlediğinizden haberi yok. Kararıyor ve ekrana yeniden dokunmadan açılmıyor. Twitter video izlerken ekran kapanma sorunu.

Silerken hoparlörden pıtır pıtır sesler geldi. 30 Saniye iPhone ekran kilidinin devreye girdiği zamanlama. Tüm driverlarım güncel monitörekran kapanma gibi ayarlarımda hepsi kapalı durumda.

Google chrome açın ayarlar diyin aşşagda gelişmiş ayarları açın sistem yazan yerin altında. Vİdeo İzlerken ekran bÜyÜmÜyor İseekran tam ekran olmamasivİdeoyu tam ekran İzleyememflash player sorunuhepsİnİn ÇÖzÜmÜ lİnk aŞaĞidadirchrome. Ayarlar kısımından çeşitli ayarları denedim ama halen aynı.

IPhone güncellemeden sonra Twitter video izlerken 20 saniye sonra ekran kararıyor. Geçen gün bilgisayarıma format attım. Anladığımız kadarıyla iPhone un bu ağda video izlerken sanki bir şey yapmıyormuş gibi algıladığı sonucuna vardık.

Çok sinir oldugum bir konuyu burda paylaşmak istedim. Twitter video izlerken 20 saniye sonra ekran kararıyor ve 30 saniye sonra ekran kapanıyor. Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan kapatın b.

İnternetten herhangi bir video izlerken ekran kararıyor geri geliyor seste var pc de donma olmuyor hala çalşıyor ama açtıgım videodaki görüntü bozuk. Burada siz ne anlıyorsunuz. Video Çıkış Ayarları öğesini seçin.

Tüm Forumlar Mobil Cihazlar Android Telefonlar Asus Zenfone 2 video izlerken ekran. Can_yurdakul 10-07-2011 0338 2. Ses ve ekran öğesini seçin.

Bir de oyuna girerken monitör anlık olarak No Signal veriyor ve oyun açılmadan geri düzeliyor ardından oyun geliyor. Kendi çektiğimiz videoları izlerken ekran kararıyor sadece ses geliyorekrana dokununca tekrar ekran geliyor ancak bir kaç saniye sonra tekrar kapanıyorçözümünü bulamadımbilgisi. Mauseu hareket ettirmem gerekiyor.

Ben boyle hallediyorum ekran cok kisik oldugunda Paylaş first_class_aviator. Özellikle Facebookta video izlerken oluyor bu. İnternetten Video İzlerken Ekran Kararması Sorunsalı SSli Sıcak Fırsatlarda Bugün En Çok Tıklanan Bağlantılar Gizle.

Ben de sildim mcfee yi. Ne zaman internetten dizivideo izlesem belirli bir süre sonra ekran kararıyorses gidiyor bilgisayar hiçbir şekilde tepki vermiyor reset atmak durumunda kalıyorum.

Post a Comment for "Android Video Izlerken Ekran Kararıyor"

close